Pretties For You: ”Talk”

Gehitmusiken —  13 februari, 2014 — Lämna en kommentar

pretties for you talk

Inte det typiska Luxury-bandet, Pretties For You skapar rockmusik för de stora arenorna och känns snarare amerikanskt och kanadensiskt än Göteborgskt. Kan ni tänka er The Sun Days, Westkust eller t.om. Makthaverskan med rockmanér i stil med U2-Bono på scen? Nja, knappast. Men för Göteborgs sedan länge etablerade indiekvintett känns det helt naturligt att stå på stora festivalscener, kanske som förband åt Florence & The Machine och liknande arenarockexplositioner från 2012. Pretties for you vill ta över världen, och det märks.

”Talk” handlar om mycket snack och lite verkstad, så att säga: ”And all you do is talk and talk, and all you do is talk”.  Och den handlar om det högljutt, Martina Forsgrens röst kan lätt krossa glas, och det märks att hon är bandets strålcentrum, för alla melodier surrar kring hennes enorma stämma.

Debutalbumet kommer ut via Luxury senare under våren.

Bojan Buntic

Video:

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s