Obsi: ”She Turns Around”

Gehitmusiken —  4 mars, 2014 — Lämna en kommentar

obsi maja gödicke

Medan Maja Gödickes enastående soloprojekt ligger på en strand någonstans och softar, så håller hon på med ett annat lika enastående projekt. Obsi är en hemlighet, en jazzsaga, som funnits sen 2006. Nu består bandet av henne, Andreas Jensen, Mischa Hayman och Simon Ljungman (ni känner nog igen honom som Håkan Hellströms gitarrist eller om ni är ännu c00lare, som frontfigur i niomannabandet SeLest).

Nu har Obsi släppt sin debutsingel ”She Turns Around”. En intim jazzig historia, med den slags omedelbara närvaro, den som andas precis intill ljudbilden, som Maja kan bäst. En riktig dimmig kaffedrickarmorgon till en singel. Obsi släpper sin fullängdare senare i vår genom hoob records.

Bojan Buntic

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s