Premiär: Von Valley – ”Shadows”

Gehitmusiken —  15 mars, 2014 — Lämna en kommentar

von valley

Idag börjar vi på allvar med att följa punkterna i vårt nya manifest. Det vill säga: på Ge Hit Musiken kommer ni framöver få höra mestadels mindre, oetablerade akter, och de indieband som vi tycker har kämpat sig upp av egen kraft. Vi vill att ni ska höra framtidens Radio Dept. först här hos oss. Andra bloggar (PSL, Festivalrykten) ger redan ordentligt med utrymme åt stora akter med stort PR-maskineri och big money bakom sig, så att säga. Jag tänker mig att Robyn och Kent redan tar ordentligt med plats i vår kultur. Jag vill ge plats åt dem som jag håller närmast hjärtat, de band och artister som sliter och kämpar i detta skeva kulturklimat, där allt är för fotbollen och inget för konsten. Vi vill vara en portal för dem.

Så vi tänkte börja med att premiärspela många av de band som försvinner under ytan av alla mail. Idag får ni en helt ny låt och en medföljande video ifrån popstaden Halmstad. Undret heter Von Valley, en nyetablerad indiekvartett av stor kvalité. En rolig detalj är att Gyllene Tiders Mats MP Persson har mastrat den. Kan det bli mer Halmstad star quality? Detta är bandets första officiella släpp och vi är mycket glada över att få äran att visa er det först av alla.

Bojan Buntic

 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s