Musiker Mot Rasism på Pustervik

Gehitmusiken —  20 mars, 2014 — Lämna en kommentar

musiker mot rasism
På lördag den 22:e mars ordnar Musiker Mot Rasism sin första stora gala på Pustervik. På scen har vi ett antal artister av olika slag, som alla ställer upp ideellt: Lillasyster, Kristoffer Åström, General Knas, Xenia Krisiin, Bye Bye Bycicle, Jenny Almsenius, Maktskiftet, World Wide Orchestra, Etzia, Silversystrar, Skillnicker. Nour El Refai kommer guida oss igenom kvällen.

Och så kommer det en del grymma DJs också. Bland annat jag. Ge Hit Musiken kommer stå för loungemusiken mellan 19:00 och 21:00. Jag kommer spela allt mellan ny elektronisk ghettomusik, 60tals juggepop från Titos samling, kwaito från sydafrika, soundtrack från fantastiska filmer som Svart Katt Vit Katt och Arizona Dreams, Bollywoodpsykedelia, klubbmusik från Kinas bergstrakter, hiphop från Ukraina, mentala jazzfusion improvisationer – och allt annat mellan himmel och helvete.

Kom och ta en drink med oss, för musik och #motrasism.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s