Tu Howl: ”Survivor”

Gehitmusiken —  29 mars, 2014 — Lämna en kommentar

tu howl

Multitalangen Martin Hasselgren är mest känd som enmannaundret Boy Omega. Nu har han slagit sina påsar ihop med multiinstrumentalisten Andreas Lassus och startat bandet Tu Howl. Det representerar en annan slags indiepop än vad den här sidan av Göteborg är van vid. För er som tröttnat lite på Luxurys trademarksound kommer här någonting som mer för tankarna till amerikansk sovrumsindie än Håkan Hellström och Bad Cash Quartet: Elliot Smith, Built To Spill, Sparklehorse, Game Of Pricks. Tu Howl är just sån skön indie som ligger nära våra hjärtan, men som Jazzhuset lagt i dunklet av källaren backstage.

Bojan Buntic

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s