Bästa Nya Låt: I Break Horses – ”Faith” (The Field Remix)

Gehitmusiken —  30 mars, 2014 — Lämna en kommentar

 

artworks-000072760925-4grfi5-t500x500
I Break Horses släppte ganska nyligen Chiaroscuro, uppföljaren till den hyllade debuten Hearts som släpptes 2011. Med ett nytt album i bagaget befinner sig just nu den svenska drömpopduon signerat Maria Lindén och Fredrik Balck, på turné runt om i Europa och Nordamerika, något som dock inte hindrade dem att för någon dag sedan, gå ut med nyheten att den svenska überhypade techno-producenten The Field tagit sig friheten till att remixa låten ”Faith” från duons senaste alster. Och det mesta som The Fields Axel Willner rör vid brukar oftast bli bra. Väldigt bra. Därför känns det inte mer än rätt att höra ”Faith” bli omgjord i sann The Field-anda vilket resulterat i elva minuter av malande fyrtakter, stora ljudlandskap och hypnotiska loopar utdragna till horisonten.

Mattias El Mansouri

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s