H.M. Hammarin: ”In Insanity”

Gehitmusiken —  8 april, 2014 — Lämna en kommentar

hammarin

Ni som känner herr Hammarin, gbgs number one popkonstnär, en showman lika oförutsägbar som abstrakt scenkonst, kommer givetvis läsa denna text med hans stämma i huvudet, och det kommer vara en angenäm upplevelse på flera olika sätt, men ett av dem är för att 1) H.M. Hammarin är tillbaka (ja, det sägs att han var försvunnen ett tag!) och 2) jävlar vad han är tillbaka.

”Mina vänner var smärtsamt överens om att jag borde lämna den här grusvägen jag valt, vilket också låttexterna skvallrar om, eller scanna av musiken runt mig och bara slänga ihop något enklare som går hem. Men jag fortsatte, och fortsätter tills hela berättelsen är berättad. Och i den berättelsen är den här EP’n och dess kommande uppföljare blott prologen. Nu blir det jävlaremej åka av.”

Ja, på den nya singeln ”In Insanity” t.ex. blir det jävlaremej åka av. Om opera vore Cannibal Holocaust, och Rocky Horror Picture Show vore en (typ) galen (och underbar) kulturarbetare, och kulturarbetare vore ett Andy Warholexperiment, och allt det där tillsammans vore en poplåt så skulle det låta ungefär såhär.
H.M. Hammarin är aktuell med epn Ham Acting (part I)resultatet av ett styckat debutalbum / mästerverk som aldrig blev av utan istället får komma ut i episoder.
På lördag kommer ni kunna se honom trolla på Clooneys. För då är det nämligen releasefest för EPn.
Bojan Buntic
Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s