Video: Iamamiwhoami – Vista

mattiaselmansouri —  28 april, 2014 — Lämna en kommentar

Bild

Det svenska audiovisuella geniet (genierna) Iamamiwhoami har levererat ännu ett stycke mästerlig elektronisk pop. De fortsätter på sin isiga och kalla ljudbild både musikaliskt och visuellt i denna slående video som porträtterar sångerskan Jonna Lee och några morphsuit-beklädda män ströva omkring bland glaciärer och isblock. Detta är del tre i en serie som vi ännu inte kan uttyda handlingen på, men den som har följt Iamamiwhoami sedan starten 2009, vet att det inte är någon bra idé att försöka analysera vad det är för handling och historia som utspelar sig i deras filmer- då det aldrig leder någon vart. Jag har velat ha svar i två år nu, men Iamamiwhoami vägrar att ge mig det. Och utan att spåna iväg för mycket nu: klicka dig in på länken sedan, slå på HD-upplösningen på youtubespelaren och dyk ner i Iamamiwhoamis kalla värld, det är nästan lite svalkande i det här ovanligt varma vårvädret.

Mattias El Mansouri

 

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s