Bästa Nya Låt: Afterhours – ”Ebb”

mattiaselmansouri —  7 maj, 2014 — Lämna en kommentar

avatars-000081792791-q3j9jd-t500x500

Afterhours är en ny artist som jag upptäckte på Soundcloud igår. Jag vet inte vilka eller vem som ligger bakom det, eller varifrån hen/dem kommer ifrån. Det är än så länge höljt i dunkel, liksom deras låt ”Ebb” som uppenbarade sig för två dagar sedan. ”Ebb” är en intressant låt. Den är bara tre minuter och nio sekunder lång, men hinner på de knappa minuterna utforska territorium som många producenter behöver x antal minuter för att komma till. Det är en brusig storstadsmelankolisk känsla som löper genom hela låten. Med försiktiga gitarrplock, hackade röst-samplingar och loopade fraser ackompanjerade med subtila varma synthmattor och lågmälda trip-hop-beats berättar ”Ebb” en smått vemodig historia som jag bara måste ha en fortsättning på. Vi får ju hoppas på att den fortsättningen kommer ut snart.

Mattias El Mansouri

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s