Bästa Nya Låt: Stalon – ”1992”

mattiaselmansouri —  9 juli, 2014 — Lämna en kommentar

stalon3

Sommrig och skön pop får vi från brödratrion Stalon. ”1992″ är deras debutsingel, tagen från den kommande fullängdaren Ingen Annanstans som ska släppas senare iår. Stalon  består av de tre skäggiga bröderna Viktor (sång), Philip (Gitarr och trummor) och Kristoffer Jonsson (bas)- alla sprungna ur de lappländska skogarna men numera bosatta i Stockholm. På ”1992” får vi höra de återkommande orden ”1992, allting var så mycket enklare då”- En sorts nostalgisk tillbakablick till ”barndomens somrar när livet var inrutat efter glassbilens körschema”, som Viktor säger när jag frågar honom om låten. Med det sagt; var livet enklare förr? Det är en fråga som Stalon har lyckats uppvigla på den här korta, relativt glada poplåten. Det är inte något jag har svar på, för jag var inte ens född eller ens påtänkt 1992,  men kanske får vi svar på deras kommande fullängdare. Lyssna på 1992 tills dess!

Mattias El Mansouri

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s