Bästa Nya Låt: Jape – ” The Heart’s Desire”

mattiaselmansouri —  13 november, 2014 — Lämna en kommentar

jape

Okejokej, den här låten har tydligen en hel månad på nacken, men det gör den inte mindre dålig för det. Jape är ett musikprojekt av irländaren Richard Egan och två andra okända musiker. Han flyttade från Dublin till Malmö 2012 för att bättre kunna fokusera på sin musik, och det är ingen tvekan om att det var ett bra val. Han sade själv: ”The reflective nature of Sweden is great for writing and the summers are so beautiful it makes the slightly grey winters worthwhile.” Låten The Heart’s Desire är en bekräftelse på det och utspelar sig i ett vackert och höstligt ljudlandskap. Richard kallar det gothpop, jag kallar det asbra. Någon gång i Januari så släpps Japes efterlängtade fullängdaren This Chemical Sea  och med The Heart’s Desire som en stark förstasingel bådar det gott.

Mattias El Mansouri

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s