Video: RA – ”The Void”

Gehitmusiken —  18 februari, 2015 — Lämna en kommentar

hejhej

Malmös noiserockkvartett (om man nu vågar genrebestämma en så komplex akt) RA släpper nya singeln ”The Void” via Adrian Recordings, tillsammans med en hänryckande video. Videon är regisserad av Sam Bucus och bandmedlemmen Simon Minó, och de hämtar lika mycket stilistik från den nya vågen av noise ifrån Köpenhamn, som retro skräckfilm. Den ger oss tillgång till en alternativ, groteskt sensuell verklighet, en ockult värld angränsande vår vardagliga, ett gotiskt, perverst 2015 som finns speglad i ljudbilden av deras knarkiga, minimalistiska neo-postpunk. Anar du den också bakom bruset i tillvaron?

Bojan Buntic

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s