Bästa Nya Låt: Bones – TheHealingField

mattiaselmansouri —  20 mars, 2015 — Lämna en kommentar

bones

Dagarna har fallit, skörden ger inget mer, medmänsklighet och kärlek har förgåtts och fågelkvittret upphört. Det är det TheHealingField för tankarna till. Det är solstrålen som gråter sig igenom det tjocka askmolnet i en grå och förstörd värld. Det är som att den är hitskickad till oss från en inte alltför avlägsen framtid, av någon som levt i efterdyningen av en samhällskollaps. Den personen är den Los Angeles-baserade rapparen Bones. Han har här tillsammans med producenten Greaf gett upphov till en (enligt mig) annorlunda hip-hop-kreation där brusig och ogenomtränglig ambient möter rap, med en låt som står på egna ben i en sorglig och tröstlös men även oerhört vacker ljudbild. Jag väntar med spänning på hans nya EP Powder som släpps snart.

Mattias El Mansouri 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s