Team GHM: Bojan, Mattias & Emil

mattiaselmansouri —  20 maj, 2015 — Lämna en kommentar

Vilka är vi som skriver på Ge Hit Musiken? Hur ser vi ut? Vad gillar vi för musik? Vad äter vi helst och vad gör vi på fritiden? Vi tyckte att det var dags att informera er om filurerna som ordbajsar så obehindrat om musik.

Bojan Buntic

bojan 2

Bojan är chefredaktör på Ge Hit Musiken. Utöver det är han en mångsysslare inom musik och kultur och syns lite överallt i Göteborg. Han drunknar oftast i massa klubb, konsert och fest-arrangemang, där han antingen DJ:ar technojuveler och schyssta popdängor eller har varit med och arrangerat eller marknadsfört eventet tillsammans med sin kulturförening La Vaca Loca.  Utöver det är han också Creative/Art Director och fixar snygga affischer till alla arrangemang som La Vaca Loca anordnar och samt bokar artister till Festival Del Mar som gått av stapeln sen 2013 (Iår äger den rum 24-26 Juli).

Bojan är jugge och älskar såklart att käka cevape, men han äter gärna annan assimilerad mat såsom pizza eller sushi.  Han är lite nedstämd ibland (som vi alla är) vilket är varför benämningen ”emojugge” är honom givet. En av hans många bedrifter i livet är att han är bäst i Sverige på att spela Bloodborne  och att han en gång vann dansgolvet från självaste Andreas Tilliander. Han spenderar helst sin sommar i Sarajevo där han skulle hänga med Dj Krmak, men för tillfället bor han på Hisingen med sin flickvän Tuss, hon med den charmiga skånska stämman som alla i Göteborg tycks prata om, och deras katt Levels som är döpt efter Aviciis plågsamma studentflaksdänga.

Mattias El Mansouri

IMG_1457

Mattias är redaktör på Ge Hit Musiken. Utöver att skriva om musik så producerar han även sådan under namnet Nostromo där han släpper melankolisk techno som den himla emo-romantiserande latte han är. Utöver det är han bara 18 år gammal, en pojkspoling som inte riktigt vet var han har sig själv, men han har ju också två utländska föräldrar och fick därmed såklart en tidigarelagd ungdomsblomstring och skäggväxt och fick därefter försöka matcha sitt intellekt efter omgivningens åldersförväntningar. Han skryter gärna om att han kommit in på Pustervik sedan han var 16, men han vågar inte erkänna att hans samvete inte tillät honom att köpa alkoholhaltiga drycker där förrän han fyllde 18. På vardagarna sitter han outhärdligt bakom skolbänken på Bäckängsgymnasiet i Borås där han nu läser andra året på deras humanistiska program med inriktning journalistik och författarskap.

Förutom allt det där oerhört pretentiösa med att gilla svår musik och att dissa hälften av all musik han får skickat till sig gillar han även att hålla på med cykling, löpning och simning och att äta kolossala mängder glass, nutella, avokado och det nu hans restaurangbranchsgenererade plånbok tillåter. I framtiden vill han gärna inte vara stressad, ha ett bra jobb (vad det nu kan vara) som inte tar för mycket tid från viktigare ting i livet och kanske starta ett shoegazeband med sina bästa vänner. Han vill absolut inte skaffa barn och hans mops ska komma att heta Avokado, för att den är den goda sortens fet. Han älskar även Grouper, så att få träffa Liz Harris nån gång är väldigt viktigt för honom.

Emil Moodysson 

emil

Emil är skribent här på Ge Hit Musiken och har nyligen kommit tillbaka efter en tids frånvaro på bloggen. Det gillar vi jättemycket. Han är innerst inne poppare, men har på senare tid varit otrogen mot genren genom att gå och se ”obskyra band” som Swans, A Place To Bury Strangers och han har även bokat en biljett för att gå och se dronerockarna i Sunn O))). Om han skriver om musik är han ju såklart intresserad av det  också och det är ju därför han läser tredje året på det musik-estetiska programmet på Spyken-gymnasiet i Lund OCH spelar i två band, det ena ett shoegaze-band och det andra är tydligen för bra (eller för dåligt) för att vi ska få reda på vad dem heter.

Emil dricker gärna folköl till sin pasta med tomatsås. Något annat han gärna gör är att dissa Thomas Stenström när han har workshops på Emils skola, för ingen kan ju ersätta allas älskade Håkan Hellström, så varför lyssna på den ”nya” Håkan Hellström? Han kallar sig också Transcendental BM (Black Metal) på Facebook (ännu en såndär ”obskyr” sak, om du nu råkar känna dig väldigt bestört när du läser om hans missnöje kring Thomas Stenström och skulle vilja konvertera honom eller kanske gå och se Sunn O))) med honom!

Och han är mycket snällare än han ser ut att vara på bilden..

Andra skribenter

För tillfället inga, men vi är ständigt på jakt efter nya passionerade skribenter oavsett om de är insnöade på göteborgspop, techno, ambient, pitchforkhypad indie eller hip-hop. Skulle du vilja skriva för oss så skicka ett mail till antingen Bojan på @gehitmusiken.gmail.com eller Mattias på mattiaselmansouri@gmail.com.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s