Bästa Nya Låt: LOKATT – ”The Hill”

mattiaselmansouri —  29 maj, 2015 — Lämna en kommentar

lokatt

Senast vi skrev om den stockholmska syskonduon LOKATT (Nina och Johanna Piroth) hade de debuterat med låten Our Time tillsammans med malmöitiske The Land Below (Erik Lindestad), ett stycke drömsk, chillwave-influerad electropop där solen sänkt sig ner över horisonten och havets vågor stillats. Nu är sykonen tillbaka helt på egen hand med låten The Hill som bytt ut de släpande beatsen till regelrätta fyrtakter. Med dova smått techno-hintade basar, melankoliska ljudmattor och viskande stämsång är det här dansant depp-electronica i samma anda som Austras Spellwork eller Kleerups Longing For Lullabies och det låter minst lika vackert också.

Mattias El Mansouri

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s