Vill du skriva för oss?

mattiaselmansouri —  31 maj, 2015 — Lämna en kommentar

Journalist

Det är klart att du vill och vi vill ha dig med i vårt team! Ge Hit Musiken är och kommer alltid att vara en plattform för att hitta ny, spännande och genreöverskridande musik. Vi skriver om den bästa nya musiken … vi försöker i alla fall, vare sig det är Göteborgspop, Berlin-Techno eller kanadensisk folk-drone. Vi skiter i nyhetsrapporteringar och de stora artisterna (Festivalrykten är redan bäst i Sverige på att rapportera musiknyheter).  Vi bryr oss mer om det mindre etablerade och om kvalité än kvantitet. Det är något vi gör på gott och ont. Det finns mängder av bra musik men inte alltid tid till att skriva om den för vi är bara tre stycken och vi har också något som kallas livet att ta hand om. Det är där du kommer in.

Vi söker dig, dig, dig och dig – dig vars kultur inte bara består av bakterier, du som bryr dig om musik, du som gillar att skriva om den och vill ha en plattform att lägga ut dina alster på oavsett om du tycker om krautrock, synthpop, hip-hop eller frijazz. Vi (Mattias, Emil & Bojan) vill ha med dig (eller er, för ju fler, desto bättre). Du behöver inte vara svinduktig eller känna att du behöver vara något extra för att skriva för oss, ty vi vill vara en plattform för utveckling och vi hjälper dig på traven med Dos and Don’ts i konsten att skriva om musik.

Nu när du läst igenom det här och vill skriva för oss:

Skicka en provrecension på valfri platta (du bestämmer längden på den) och en lista på dina fem favoritplattor samt lite information om dig själv. Detta skickar du till antingen Bojan på Gehitmusiken@gmail.com och/eller mattiaselmansouri@gmail.com (Han kommer svara ganska fort) Tveka inte! Vi är snälla och bits inte!

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s