Briana Marela – ”Surrender”

mattiaselmansouri —  14 juni, 2015 — Lämna en kommentar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag var för upptagen för att hinna skriva om den här vackra hymnen när den släpptes för drygt en månad sedan, men bättre sent än aldrig. ”Surrender” är 3:32 minuter av drömsk alienering från vår annars så betungande och skrämmande tillvaro signerat existentiell ångest och alla livets måsten – en fjäderlätt urkoppling, ett välkomnade till andra sidan, Washingtonbaserade Briana Marelas skimrande ljudlandskap är lika transcedentala som hennes vackra stämmor. Det låter delvis utmejslat ur samtidsenlig drömpop, delvis från sublim fragmenterad koralsång eller möjligtvis från en icke-existerande valsångs-remix på Björks Hyperballadmen oavsett influenser, facksättningar och etiketter är det här en tonsatt vardagsflykt som utmärker sig ur den intetsägande kontemporära drömpopen som verkar produceras på band enbart för att tillfredsställa folk som bara bryr sig om att drunkna i reverb. Det låter alldeles, alldeles underbart.

Briana Marela släpper sitt debutalbum All Around Us den 21:a Augusti på jagjaguwar.

Mattias El Mansouri

Annonser

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s