Bästa Nya Låt: NOVAH – ”When The Storm Arrived”

mattiaselmansouri —  20 juni, 2015 — Lämna en kommentar

NOVAH

Uppvuxna på samma gata har Stockholmsyngligarna David Tranberg och Simon Hagström Rennerstedt repat Oasis-covers och egen musik i sina föräldrars garage. Över tiden så utvecklades projektet till indierockbandet Shouting Terry. Bandet tog snabbt fart och fick uppmärksamhet och erbjudanden om kontrakt från båda sidorna Atlanten. Men istället för att bli stjärnor i sina tonår så splittrades bandet och båda spann vidare på egna projekt på var sitt håll. Det var inte förrän sent 2013 som dom slog sina påsar ihop igen och bildade Novah.” 

I det virtuella luftrummet mellan Tyskland och Sverige har de nu  debuterat med låten ”When the storm arived”, en kort hymn på dryga 2:30-minutersstrecket med lika mycket delar avdammad Coldplay, kontemporär singer/songwriter-musik och en gnutta Bon Iver. Låten släpps på den nystartade stockholmsetiketten Icons Creating Evil Art

Mattias El Mansouri 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s