Bästa Nya Låt: Near Mint – ”Two Worlds”

mattiaselmansouri —  22 juni, 2015 — Lämna en kommentar

gunnnnsofknasf

Near Mint är malmöbaserade producenten Saman Salehis nya sidoprojekt jämte Gunnesbo där han släppt avgrundsdjup, otroligt distad och metallisk techno (som vi skrivit om innan). ”Two Worlds” är hans debutlåt med Near Mint, en låt som med sina melankoliska, smått sorgliga synthmattor  skiljer sig från tidigare alster som vistats i karga och ogästvänliga ljudlandskap. Distortionmätaren blinkar fortfarande frenetiskt rött men det är något outgrundligt suggestivt och atmosfäriskt som valt att leta sig in bland det brusiga oljudet, likt vilsna nattfjärilar i neonskyltarnas sken. Däremot når låten aldrig sitt klimax, de stapplande stegen stannar upp ganska abrupt och man lämnas kvar, törstandes efter mer. Vågar vi hoppas på en uppföljare i sann emo-techno-anda?

Mattias El Mansouri

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s