Bästa Nya Låt: Ricco Jets – ”Lowsugar Highlife ”/ ”Loser’s Ballroom”

mattiaselmansouri —  24 juni, 2015 — Lämna en kommentar

ricco jets

Ricco Jets består av boråsarna Anton Angwald och Olle Hjelm (som efter noggrann efterforskning otippat nog råkar gå på samma skola som jag). De har nyligen släppt singeln ”Lowsugar Highlife” med tillhörande låten ”Loser’s Ballroom”, båda stöpta i en form av suggestiv indierock med influenser av subtil neo-psychedelia och elektronisk rock. ”Det dom saknar i produktion hoppas jag dom tar igen i själ.”, sade dem när de skrev till oss, men här finns verkligen inget att be om ursäkt för, förutom att vi inte är en tillräckligt stor plattform för att erbjuda dem den uppmärksamhet de förtjänar.

 -”Hej, vi är Ricco Jets från Borås och behöver all hype som kan tillhandahållas. Detta behöver vi för att nå ut till fler öron. Öron som inte mättas av en portion smaklös pop i form av halvfabrikat, öron som är villiga att vada genom hundskit för att, bara kanske, hitta något godare än vad McDonalds serverar, vi letar efter öron som fortfarande mirakulöst hungrar efter något nytt i en tid med fler band än lyssnare.” 

Jag önskar er all hype i världen!

Mattias El Mansouri 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s