Bästa Nya Låt: Markis Sage – ”Mutant Love Triangle”

mattiaselmansouri —  25 juni, 2015 — Lämna en kommentar

unnamed

Henrik Von Euler är en svensk musikalisk mångsysslare, en oupptäckt ambient-skulptör och hårt arbetande VD på bästa labeln Flora & Fauna. Tillsammans med Tatu Metsätähti  som verkar under det mer kända namnet Mesak, han som startade upp den finska labeln Harmönia och han som kan skryta om att ha haft en farfar som skrev deppiga schlagerlåtar på 30-talet – har gått  ihop sig för att bilda duon Markis Sage. 

”Mutant Love Triangle” är deras första låt från den kommande fullängdaren Pagan Bop/Magisk Resa. Det är ett stycke lekfull acidpop, eller skweee som den relativt nya svensk/finska-genren kallas, fullt av vintage trummaskiner och sönderfrätta acidiska synthar som legat och samlat damm och fukt under en alldeles för lång tid. Det ska bli intressant att få höra mer av deras skweeande.

”Pagan Pop/Magisk resa” släpps på vinyl och kassett den 3:e Augusti på Flora & Fauna.
Den går att förbeställa här.

Mattias El Mansouri 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s