Ge Hit Musiken introducerar: Din spellista

mattiaselmansouri —  30 juni, 2015 — Lämna en kommentar

Plot+twist+the+husband+just+sat+down+on+my+mixtape+_26312da612f70f57e648c7b5bb6e1d62

Vi vill lära känna er bättre. Ja, ni, våra trogna följare som enträget och tålmodigt står vid vår sida även under tider där Ge Hit Musiken hade kunnat uppdateras bättre. Och på vilket bättre sätt kan vi lära känna er om inte via er musiksmak? Det är därför som vi nu valt att introducera: Din spellista.

Din spellista kommer vi låta dig, ja du som läser det här, göra en spellista åt oss som vi publicerar här varje Fredag. Det kommer vara en ny person varje gång, för vi vill låta er alla göra er hörda och ge så många som möjligt chansen att fixa en spellista. Och bäst av allt: du bestämmer vad som kommer att finnas med på spellistan. Fyll den med jazz, krautrock, synthpop, techno, deep-house, shoegaze, ambient, soul, r&b, hip-hop, punk, black metal eller proggrock…du har fria händer!

Hur du går tillväga? 
Du fixar en spellista på antingen Spotify eller Soundcloud  (se till att den är öppen och inte privat) med max 30 låtar. Sen skickar du den till Mattias på mattiaselmansouri@gmail.com tillsammans med en bra (alltså någorlunda högupplöst och inte alltför explicit) bild på dig själv tillsammans med svar på de här provisoriska (ja, vi kan komma att ändra dem) frågorna:

1) Hej >insert namn<! Berätta lite om dig själv: vem är du, vad inspireras du av och vad gör du på dagarna?
2) Vad brukar du lyssna på och varför? Vad betyder musik för dig?
3) Du har gjort en spellista åt oss. Vad hör vi i den?
4) Har du något du vill tilläga?

Vi kommer publicera en spellista varje fredag vilket ibland kommer att medföra att någon kommer att få vänta lite länge, men vi kanske kan köra två dagar i veckan beroende på hur stor genomslagskraft Din spellista får. Vi ser fram emot att få höra från dig och den musik du vill dela med oss! ❤

/Ge Hit Musiken

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s