Grapell – ”Arrow”

mattiaselmansouri —  28 juli, 2015 — Lämna en kommentar

grapell

Bättre sent än aldrig brukar jag säga till mig själv när jag skriver om låtar som jag glömde av eller inte hann lyssna på precis vid släpp. Det hände med Grapells senaste låt ”Arrow” som damp ner i inkorgen lika snabbt som den drunknade där bland alla andra mail. Senast jag skrev om Stockholmsduon signerat Emil Erstrand och Nils Nygårdh, var i höstas då de hade släppt singeln ”Best Friend” från EP:n Friends som kom ut senare samma år. Nu är de tillbaka för återigen bära Sveriges popfana framåt, lite bättre, lite självsäkrare och en saxofon rikare. Det är soffliggarpop i sitt esse.

Mattias El Mansouri 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s