Bästa Nya Låt: Skiss, Isac Parker & Red-E – ”Inhuman Right”

mattiaselmansouri —  11 augusti, 2015 — Lämna en kommentar

11885313_10153109194738233_7744614127776672507_n -”And children drown trying to reach our shores We got infants with bedsoars, beggars and dead whores  While politicians claim to have a limited resource and they building a wall, made from the bones of the poor guarded with drones that will soar, its time we kick in the door want us to tolerate sin, then why talk colour of skin. ” Stockholmska Isac Parker (Nils Ahlsén) och SKiss, båda från trion Monday Monkey Riot fick nog av de högerextrema vindar som just nu och länge blåst omkring i Europa och Sverige och tog hjälp av den skånska rapparen Red-E. Resultatet blev låten ”Inhuman Right”– en stark och samhällskritisk hip-hop-låt om vårt samhälles förfall och dess invånares främlingsfientlighet. Det är en känga i pungen mot den rasism som genomsyrar vårt samhälle och dess anhängare. Mattias El Mansouri  https://open.spotify.com/album/43nhFce21HDAj9qOSQ4KlL

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s