Bästa Nya Låt: Anna Von Hausswolff – ”Come Wander With Me/Deliverance”

mattiaselmansouri —  21 augusti, 2015 — Lämna en kommentar

anna von hausswolff

Göteborgskan Anna Von Hausswolff har varit relativt tyst sedan 2013-års unisont hyllade och magnifika Ceremony, men är nu aktuell med sin tredje fullängdare The Miraculous som släpps den 13:e November på Pomperipossa Records. I förrgår släppte hon låten ”Come Wander With Me/Deliverance”, en låt som markerar hennes återvändo till den tungsinta, långsamma drone-rock som inte fick plats på Ceremony, förutom på ”Deathbed”, fast den här gången ännu mörkare, tyngre och med referenspunkter som för tankarna till Black Sabbath och Swans klaustrofobiska rock. Det är drygt 11 minuter av ren njutning: dunkla ljudmattor, släpande trummor, distade, vrålande gitarrer och såklart Annas vackra, röst som klyver luften som den vassaste av pilar, ljudlöst och smärtfritt, innan den tränger in i benmärgen, nuddar den och paralyserar en.

Mattias El Mansouri

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s