VIDEO: These Heavy Clouds – These Heavy Clouds

mattiaselmansouri —  9 september, 2015 — Lämna en kommentar

wärme

”Någonstans måste alla moln som hänger över oss bearbetas. Molnen här inne kväver mig, tynger mina steg, stänger in mig där jag inte vill vara. Molnen utanför hänger i luften, splittrar oss, ställer oss mot varandra. Gifter faller mot marken och du faller med dom. Går in in din bubbla. Men jag vet att du kommer ut igen, reser dig, starkare än någonsin.”

Musikern och producenten Sabina Wärme som tidigare  figurerat i den mycket experimentella Umeåbaserade electronicaduon Systraskap har låtit sitt nya soloprojekt These Heavy Clouds se dagens ljus. Nedan finner ni en kort teaser till videoklipp som verkar mycket, mycket lovande. I höst släpps en singel med två spår och jag kan verkligen inte bärga mig!

Mattias El Mansouri

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s