Bästa Nya Låt: Lucern Raze – ”Happy & Astray”

mattiaselmansouri —  11 september, 2015 — Lämna en kommentar

lucern-raze-press-death-valley

Förra året debuterade Stockholmsbandet Lucern Raze med albumet Stockholm One som vi tyvärr inte hann snappa upp. Nu är de EP-aktuella med Happy & Astray som släpps nästa Fredag på bästa PNKSLM som sammanträffande nog drivs av sångaren i Lucern Raze, Luke Reilly. Att PNKSLM alltid är ute först med bra musik (HOLY, Angelic Milk, Sudakistan osv) bådar också gott för vad vi har att vänta när EP:n släpps nästa vecka, men tills dess har vi titelspåret att lyssna på: ”Happy & Astray”, ett drygt 3 minuter långt garagepop-stycke med en monoton polysynth, tillhörande och genre-standardiserade skrammelgitarrer och Luke Reillys sparsamt distortade stämmor. Ringa in nästa fredag i almanackan, people!

Mattias El Mansouri 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s