PREMIÄR: These Heavy Clouds – ”You’re a bird now”

mattiaselmansouri —  25 september, 2015 — Lämna en kommentar

sabina wärme
Illustration: Maya Westlund

Musikern och producenten Sabina Wärme, tidigare involverad i den experimentella Umeåbaserade electronicaduon Systraskap lät sitt nya soloprojekt These Heavy Clouds se dagens ljus för två veckor sedan med en kort (numera borttagen) videosnutt ackompanjerad av fragmenterad elektronisk musik, något som vi snappade upp och lovordade. Nu har vi fått äran att premiära hennes debutsingel ”You’re a bird now” som släpps på hennes egna etikett These Heavy Recordings. Det låter som vi förväntade oss; suggestivt, kargt och lite mörkt, inte långt ifrån de vackra elektroniska hymnerna som den isländska trion Samaris stått för, fast på engelska och med en nedmixad cello istället för en klarinett. Låter det bra? Ja, det är det också.

Mattias El Mansouri

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s