Tony Primo and Nixxie – ”The Hardest Thing To Do”

mattiaselmansouri —  1 oktober, 2015 — Lämna en kommentar

original

Tidigare iår bidrog Robyn tillsammans med ett gäng andra artister, alla under pseudonymer, med låtar till ett soundtrack skapad av Onehotrix Point Never, till den australienska filmen Partisan. Nu har filmen biopremiärats och Brooklyn Vegan har låtit oss få veta namnet på artisterna bakom vissa av pseudonymerna, bland annat Tony Primo and Nixxie, en konstellation utgjord av Robyn och Joseph Mount från Metronomy. 

Där Robyns tidigare bedrifter iår inbegrep 90-talistisk rave-influerad housemusik i Robyn & La Bagatelle Magique är Tony Primo and Nixie ett sekelhopp bakåt i tiden, till när New Wave dominerade musikscenen. The Hardest Thing To Do låter nämligen o-ifrågasättbart 80’s, fast överröst med en oproportionerligt stor dos neonstänkt melankoli. Förmodligen den vackraste duetten jag hört iår.

Via: Brooklyn Vegan/  Festivalrykten.se 

Mattias El Mansouri

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s