Videopremiär: Patrik Wennberg – ”All My Friends Are Superheroes”

Gehitmusiken —  7 december, 2015 — Lämna en kommentar

tumblr_inline_nnm1u7Xxuz1t6yfjj_500

För en vecka sedan träffade jag på trött kille från Trollhättan som varit uppe och klippt video hela natten. Patrik Wennberg, som jag känt i snart ett år nu men aldrig riktigt frågat några djupare frågor. Under vår intervju fick vi chans att samtala om saker nära hjärtat, uppväxten, kreativiteten, allvaret och barnasinnet, och hur allt det går ihop till att forma ett hjärtblottande debutalbum om vänskap, kärlek, sorg och trauma, All my friends are superheroes.

Detta är den underbara essensen av albumets tanke och tema, videon till titelspåret, en inblick i de vuxnas lalaland och barndomens sista fort, den stora festen där ALLA vänner är närvarande. I sann DIY-anda har Patrik och vänner filmat med mobil, och lyckats perfekt fånga den där suddiga melankoliska känslan av glädje som brinner i båda ändar.

Bojan Buntic

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s