Milly Dre – ”Dos Mil Quince”

Gehitmusiken —  15 mars, 2016 — Lämna en kommentar

Biskop State Of Mind

Biskopsgården State Of Mind och ortenpoesi i nya supertalangen Emilio Sánchez aka Milly Dre video till tungflexande ”Dos Mil Quince”, en tung och mörk historia med produktion, rap, lyrics, video och i princip allt av den 21årige chilénaren själv. ”Viben den stannar på hisingen ingen där borta kan den / Den pumpas för fullt i din araba / I din gäris lur, du är förbannad va?” rappar Emilio i en av spårets momentum och sätter de flesta på andra sidan älven på plats i blixtsnabb staccato – som skott genom färjorna, rakt över till majorna i nån stackars skägghipsters skalle som faller handfallen till marken med Erik Lundins ”Araba” ljudandes genom öronvaxen.

Bojan Buntic

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s