Sarajevski: ”Softlights”

Gehitmusiken —  27 mars, 2017 — Lämna en kommentar

Ge Hit Musiken har varit på is länge nu, men det betyder inte att jag halkat på isen. Sedan jag tappade lusten att skriva om musik har jag istället skapat musik. En måste varva det ena med det andra, annars blir det tjatigt. Jag och min bror, som jag startade bloggen med 2012, har i veckan släppt vår debutsingel ”Softlights” under namnet Sarajevski. Vi släppte den via bästa House Music With Love, och vill gärna dela med oss av den till er.

Hoppas ni gillar!

/Bojan

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s